Hem Bostads Ge ditt kök ett lyft

Ge ditt kök ett lyft

1396
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Känner du dig trött på ditt kök och vill ge det en ny stil? Här kommer några tips på hur du kan förändra ditt kök:

1: Om du har mycket bänk yta i ditt kök så kan du byta ut bänkskivorna. Det finns en hel rad med olika material att välja på. Du kanske vill ha en marmor bänk istället? Eller en i ek? Möjligheterna är många och det är bara din smak och fantasi som sätter gränserna. Mät upp hur mycket bänk yta du har så kan du snabbt och lätt kolla upp vad de olika bänkskivorna skulle kosta för att passa i ditt kök.

2:Har du ett kakel i köket som du är trött på? Du kan snabbt och enkelt ge det en ny look med hjälp av plastdekor. Det finns i alla möjliga färger och mönster – du kan välja om du vill att det ska se ut som kakel eller som en skiva. Du mäter ditt kakel och beställer sedan önskat mått. Du kan beställa som små rutor som passar perfekt på varje kakelplatta, eller som en stor duk som du klistrar över alla kakelplattor. När du fått hem din önskade plastdekor så klistrar du snabbt och lätt fast den på ditt kakel – och wow du har ett helt nytt kök.

3:Köp nya köksluckor. Kostar kanske lite mer än tidigare förslag men ger köket ett ordentligt lyft. Du väljer själv färg, material, modell, design och vilka handtag. Vill du istället ha luckor utan handtag så väljer du från toutch & slide serien där man bara behöver trycka lätt på luckan och lådorna för att de ska öppnas. Du kan också få matta eller högglansiga luckor. Du kan se ett stort utbud av fantastiska skåpluckorhär. Väljer du att ha handtag på luckorna så finns det ett helt hav av möjligheter också att välja på. Du kan skapa din helt egna och speciella stil som passar just dig eller er, och ert hem.