Hem Bostads Tre tips när du ska renovera badrummet

Tre tips när du ska renovera badrummet

915
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är självklart mycket att tänka på när det är dags att renovera badrummet. Inredningsstil, olika funktioner, tekniska detaljer, plats och utrymme för att bara nämna några av all de aspekter du behöver fundera på. Självklart anlitar du yrkesverksamt och kunnigt folk för installation av VVS funktioner. Kanske har du koll på att kakla och fixa våtrum, kanske behöver du hjälp. Från vår sida vill vi bidra med tre tips till inredningen som lyfter badrummet till en helt annan nivå.

Badrumsspegel

Välj en spegel till badrummet med inbyggd belysning. Det här är nyckeln till perfekt rakning och snygg makeup. När ljuset kommer rakt framifrån är det inga skuggor i vägen som kan förvirra intrycket av vad du ser i spegeln. Den här sortens belysning handlar, utöver estetik, om smart funktionalitet. Du slår två flugor med en smäll. Om du ska ha en stor badrumsspegel som fyller hela väggen, eller en mindre, kanske oval, är förstås en ren smaksak.

Väggdekoration

Oftast tänker man inte så långt som till dekorationer på väggen i badrummet. Det stannar vid att välja rätt kakel eller våtrumstapet. Men fundera lite på det. En vacker tavla eller affisch på väggen i badrummet kan helt ändra känslan i rummet. Ligger det inte i budgeten att få nya väggar, kan ett par stora bilder vara en alternativ lösning.

Två handfat

Till sist en praktisk detalj. Har du plats till det, kan det vara värt att fundera på två handfat. Det här kan nämligen helt eliminera morgonstressen i badrummet. När det finns två möjligheter för morgontoalett är det ingen som behöver vänta på att den andra blir färdig. Här krävs en riktig rörmokare för installationen, och det kan förstås kosta en slant. Å andra sidan är det här en rejäl investering i familjelyckan. På sikt betydlig mera värt en både blommor, choklad och biobesök.