Hem Allmänhet Tips til bröstoperationer!

Tips til bröstoperationer!

2023
0
DELA
Tips til bröstoperationer

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Nuförtiden går det att förbättra nästan varje del av din kropp. Du kan lyfta ansiktet, operera bort gäddhänget under armarna eller bli smalare med en fettsugning. Det går till och med att förbättra våra allra mest privata områden med intimkirurgi. Trots detta stora utbud finns det ett ingrepp som alltid varit mest populärt och som fortsätter att öka i popularitet. Vart man än vänder blicken idag ser man förstorade bröst. Ingreppet har bara blivit populärare. Innan bröstförstoringar, bröstförminskningar och bröstlyft fick kvinnor som var missnöjda med sina bröst lida i det tysta. I vissa fall kunde det leda till psykiatriska problem och en aversion mot att visa sig naken. Idag ser det helt annorlunda ut, gillar man inte sina bröst så kan man göra något åt det.

3 typer av bröstkirurgi

  1. Bröstlyft
    Bröstlyft är en bröstoperation för att återskapa bröstens form och fasthet. Detta är ej för evigt, ingen kirurgi kan förhindra åldrandet. Bröstlyft görs ofta tillsammans med bukplastik. Efter graviditet och amning, viktminskning och åldrande bryts bröst ofta fasthet, fyllighet och form. Här är en bröstlyft väldigt populär.
  2. Bröstförstoring
    Bröstförstoring är en av de mest framgångsrika plastoperationerna idag. Även om det utför tusentals bröstförstoringar årligen, kan det vara svårt att hitta rätt kirurg. Det kan finnas flera anledningar till varför kvinnor vill ha bröstförstoring, en av dem kan vara självförtroende
  3. Bröstförminskning
    Inför en bröstförminskning är det viktigt att du har är medveten om hur slutresultatet kan komma att bli samt vilka risker som ingreppet kan innebära. Alla kirurgiska ingrepp består av tre olika faser, preoperativ , operativ och postoperativ.

Få hjälp av specialister i bröstkirurgi

AK Nygart i Malmö är specialister på bröstförstoringar. Hur än dina bröst ser ut idag kan kirurgerna hos AK Nygart utföra mirakel. Tveka inte, boka en konsultation idag och ta det första steget mot ett par nya bröst!