Hem Allmänhet Tre tips när du ska köpa solcellsljusslingor

Tre tips när du ska köpa solcellsljusslingor

269
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Funderar du på att köpa solcellsljusslingor? En solcells ljusslinga passar bra att ha ute, året om. Den lyser med hjälp av sina solceller och det är mycket dekorativt att ha ute, både på sommaren och på vintern.

För att du ska kunna köpa solcellsljusslingor som passar dig och det du ska ha dem till, så ta del av våra tre tips nedan.

Kvalitet och väderbeständighet

Säkerställ att solcellsljusslingorna är väderbeständiga och av hög kvalitet. Leta gärna efter produkter med IP-klassning som anger deras skyddsnivå mot vatten och damm. Hållbara material och en bra tätningsnivå är viktiga för att de ska tåla olika väderförhållanden.

Effektivitet och ljusstyrka

Utvärdera solcellernas effektivitet och batterikapacitet. Optimala solcellsljusslingor laddar effektivt under dagen och ger sedan ett starkt och långvarigt ljus på kvällen och natten. Se till att ljusstyrkan är tillräcklig för att passa dina behov och att batteriet kan lagra tillräckligt med energi för att lysa under hela natten.

Design och installation

Välj en stil och design som passar din plats och dekorationer. Kontrollera också enkelheten i installationen – vissa solcellsljusslingor har enklare installationsalternativ medan andra kanske kräver mer komplicerad montering.

Dekorera med solcellsslingor

Genom att satsa på slingor med solceller så slipper du fundera på att koppla in dem i ett eluttag. De är därför enklare att hänga upp var du än vill ha dem. Du kan ha dem som extra belysning ute på din uteplats om sommaren, eller använda dem som julbelysning under vintern. Du kan hänga dem i träd, runt träd, vira dem runt balkongens räcke eller andra stolpar. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna hur du kan dekorera med dessa slingor.

Satsa gärna även på annan typ av solcellsbelysning, som ett bra komplement till dina slingor så att du får det extra vackert och upplyst på de platser du vill ha det.