Hem Fritiden 3 tips till julklappar

3 tips till julklappar

1137
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det börjar närma sig nu. December. Jul. Det här kan ju vara en helt fantastisk tid, med ljus, förberedelser och förväntningens glädje. Och sen ska ens nära och kära ha sig en liten klapp. Det fanns en tid innan julhandeln fick sitt grepp om oss, när man förberedde julen genom att sylta och lägga in, och så var det förstås julottan den 25 december. Men redan då klappade man på grannens dörr och slängde in en överraskning, en julklapp, och sprang sin väg igen, innan man upptäcktes.

Man kommer inte undan, julklappar hör julen till. Här kommer tre fina julklappsidéer du kan använda dig av. En tidig julklapp till dig.

Bjud på middag

Sätt ihop ett fint presentkort och lägg under granen. Är du van att röra dig i köket och vet hur man trollar fram en riktigt god middag, kan det vara en extraordinär julklapp. Du kan också välja att köpa en av de många boxar man kan få, med middag på en restaurang. Det här är klappen till en, där ni stortrivs i varandras sällskap.

Nyckelring i läder

Finns det någon som inte har nycklar de måste hålla reda på? Det finns riktigt exklusiva nyckelringar, där du kan få med ett personligt budskap, om du vill. Vad säger du om en nyckelring i läder med namn från byRavn? Det är en personlig nyckelring, där du väljer vilken text som ska tryckas på den. Nyckelringarna designas och tillverkas i Danmark. Detta är klappen till den kvalitetsmedvetna.

Dina egna foton

Med telefonen full av bilder ligger det nära till hands att använda någon av dessa nu i julen. På nätet hittar du flera olika producenter, där du kan göra allt från tavlor till pussel och mycket annat. Ladda ner en app, välj bild och produkt, och skicka in. Det kan vara presenten till den äldre generationen.