Hem Allmänhet Coolaste prylarna till köket

Coolaste prylarna till köket

348
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Köket är en av de vanligaste samlingsplatserna i ett hem. Både till vardags och till fest. Det är alltid skönt att ha ordning och reda samt tillgång till saker som underlättar vår matlagning och gör allt lite roligare. Det finns en mängd fiffiga saker till köket och här kommer 9 tips på de coolaste prylarna!

  1. Grilldags! Samla allt du behöver från förberedelse till grill i en smidig väska som hjälper dig att hålla ordning! Marineringsspruta, små burkar att blanda i, kryddburkar, termometer för bra koll, majshållare, pensel rengöringsborste, handskar, stora dubbel-grillspettspett, olika knivar till flera ändamål, Borste till grillen och rediga grillverktyg i rostfritt stål. Ja allt du kan tänkas behöva till grillsäsongen.
  2. Ölkran – Imponera på gästerna och servera den perfekta ölen med hjälp av ultraljudsteknologi. En kran som både är snygg och behändig och finns i olika utföranden.
  3. Är du trött på cornflakes- eller muslipaket som går sönder så skaffa dig en cornflakesdispenser! Stilrent, smidigt, passar alla sorters flingor.
  4. Glassrulle-maskin. En glassmaskin du kan skapa häftiga glassrullar i. När du förberett glassen i maskinen och låtit stelna i frysen så fortsätter du med enkla steg till de populära glassrullarna. Medföljande receptbok och instruktioner. Både svalkande och lyxigt.
  5. Undvik kladd när du bakar med en spritsdispenser. Smidigt sätt att fylla på formarna.
  6. Råsaftcentrifug. En härligt frisk start på hösten får du om du kan göra friska och nyttiga juicer och smoothies på ett enkelt sätt!
  7. En av de coolaste prylarna kan vara microrengöring i form av en arg mamma som man ställer mitt i micron. Hon ångar så att all smuts lossnar, hur efterlängtat och smidigt är inte det?
  8. Underlätta bakningen med en den coola prylen muffinsmaker/cakepopper. En lite smidig maskin som fixar kakorna i ett kick!
  9. Och så denna lilla oumbärliga pryl, äggkokaren! Fixar perfekta ägg utan kastruller och passning!