Hem Allmänhet Tre tips för Komplett kreditkort

Tre tips för Komplett kreditkort

344
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Om du har tänkt att du ska skaffa ett kreditkort, så har du ofta många olika att välja mellan. Det gäller ju att hitta det som passar dig och dina behov. Ett bra kort att satsa på, det är Komplett kreditkort. Vi ska här nedan ge dig tre tips varför du ska välja att satsa på just detta kreditkort. De som ger ut detta kort, det är Komplett bank, som startade sin verksamhet under 2014. De började med Norge, för att sedan även öppna upp för Finland och Sverige.

Tips 1: Smart bonussystem

En stor fördel med Komplett kreditkort är just att de har ett bra bonussystem. De har faktiskt ett av de allra bästa bonussystemen på marknaden idag. Du kan få bonus på nästan allt du handlar, när du handlar med detta kreditkort. De erbjuder mellan 1-4 % poäng när man handlar. Bonuspoängen räknas om till pengar och 1 poäng motsvarar 1 SEK. Det du tjänar in i poäng kan du sedan använda som betalmedel hos dem.

Tips 2: Bra försäkringar

Om du skaffar ett Komplett kreditkort, så ingår det flera olika försäkringar med det. Bland annat får du en bra reseförsäkring. Om du betalar minst halva resan med ditt kort, så får du, helt gratis, en kompletterande reseförsäkring, som täcker hela familjen.

I reseförsäkringen ingår ersättning för sjukdomar, olyckor, bagageförsening, förseningar och självriskskydd. Hos Komplett får du även en ID-stöldförsäkring. En så kallad köpförsäkring finns också, som innebär att om du köpt något med kortet, som sedan blir stulet, så kan du ersättas upp till en viss summa.

Tips 3: Många fördelar

Ett Komplett kreditkort kommer med många bra fördelar. Dels har du en kredit på upp till 50 000 kr på detta kort. Det tillkommer ingen årsavgift samt att de har inte heller någon uttagsavgift, vare sig i Sverige eller utomlands. De har ett lågt valutapåslag samt även rätt så låg ränta. Du kan få räntefritt upp till 50 dagar. Sedan så klart deras bonussystem. Bara det är ju en riktigt stor fördel!

Extra tips

Ett extra tips utöver de tre ovan vi delar med oss av, är tips på hur du snabbt kan samla bonus med ditt bonuskort. Grejen är ju att ju mer du handlar för ditt kort, desto mer bonus kommer du ju att tjäna in. Så det kan vara bra att använda ditt kort så mycket du kan. Erbjud dig att betala för dina vänner, så länge, så kan de swisha tillbaka till dig. Ett annat sätt att tjäna poäng är att använda ditt kort för att betala räkningar med.

Se till att handla där du brukar handla, så att du får poäng på saker du ändå tänkt köpa. Köper du med ditt kreditkort, så får du ju räntefria dagar. Betalar du tillbaka inom den tid du har på dig, så slipper du räntan. Men tjänar poäng! Större köp är även det smart att göra med kreditkortet, för det ger dig många poäng på en och samma gång. För maximal bonus bör du använda ditt kreditkort flitigt och gör gärna utlägg åt vänner för att maximera din bonus, en bra ide är att använda kortet till allt från vardagsmat till att köpa presenter till dina vänner.