Hem Allmänhet Tre bra tips på roliga byggsatser

Tre bra tips på roliga byggsatser

443
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att bygga med byggsatser, det är något som passar alla, i alla åldrar. Idag finns det ju en massa olika varianter av byggsatser att välja mellan. Därför tänkte vi att vi här ska ge tips på tre olika roliga byggsatser du kan satsa på.

Robotime ROLIFE

Rolife är ett undervarumärke under Robotime® som fokuserar på att designa, producera och sälja bedårande DIY-pyssel som miniatyrhus och 3D-träpussel. De senaste åren har Rolife välkomnats och älskats av fler och fler människor genom sina DIY trendiga leksaker och har gradvis blivit ledande inom DIY-området. Det finns snygga och unika DIY miniatyrmodeller så som Rolife miniatyrhus, Rolife trädgård och mycket mer.

Ugears modellkit

De modellkit som är av märket Ugears, de finns i mycket enkla varianter så väl som det finns mycket svårare varianter. Det finns mindre modeller, med få delar att bygga samman så väl som att det finns de byggsatser med över 700 delar! Monteringen med dessa delar sker helt utan vare sig lim eller verktyg.

Time For machine

Ett annat märke med byggsatser, det är Time For machine. Dessa byggsatser passar både unga och äldre. Det finns idag en mängd olika modeller, så som bilar, traktorer, pansarvagnar, tåg, samt en massa mer. Många av dem blir dekorativa samlarobjekt att ställa i din bokhylla då du byggt klart dem.

Satsa på bra byggsatser

Att bygga olika byggsatser tillsammans, det är inte fel. Det är något som kan roa hela familjen. Det finns både enklare varianter så väl som det finns riktigt svåra modellbyggen. Det finns byggsatser i trä, metall och även andra material. Det är inte fel att köpa hem och ha detta som hobby tillsammans.

Byggsatser är även något som passar utmärkt att ge bort i present. Om du vill hitta många bra byggsatser att välja mellan så kan du besöka timeformachine.se som har ett stort utbud.