Hem Allmänhet Tips för att få lån direkt

Tips för att få lån direkt

965
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Har du en betalningsanmärkning och är i behov av ett direkt lån, exempelvis ett smslån? En direkt utbetalning av pengar kan vara det du behöver för att lösa de akuta problemen som uppstått. Här listar vi olika typ av lån som du förmodligen söker efter att kunna ta trots en betalningsanmärkning.

 

Är du en privatperson? Då är det främst de första två alternativen nedan som är ämnat för konsumtion; ett privatlån eller ett sms lån med betalningsanmärkning, de två sistnämnda är en lite större process som kanske inte ger ett lån lika fort och kräver något mer administrativt jobb.

 

Det första är ett privatlån med betalningsanmärkning som är ett privatlån helt utan säkerhet för ett lånebelopp oftast upp till en halv miljon kronor, men oftast på lägre belopp än så.

Dessa kallas också blancolån eller konsumtionslån utan säkerhet. Återbetalningstiden för dessa lån är oftast mellan 1 år till 15 år. Tidigare fanns inte många banker eller långivare som erbjöd privatpersoner att ta ett privatlån med en betalningsanmärkning. Men nuförtiden har trenden vänt och fler låneaktörer på marknaden öppnar upp för detta. Att få ett lån trots en anmärkning hos Kronofogden är inte vidare problematiskt längre.

 

Det andra alternativet är ett sms lån med betalningsanmärkning, dessa lån ligger oftast på mellan 500-40 000 kronor. Dessa har oftast en betydligt kortare löptid än ett traditionellt privatlån, tiden för återbetalning ligger oftast mellan 14 dagar till 1 år.

 

Det tredje är ett bolån med en betalningsanmärkning. För att bli godkänd för detta typ av lån trots en betalningsanmärkning krävs vanligen att du ansöker tillsammans med en medsökande som i sin tur ej har en betalningsanmärkning. Det viktigaste och mest centrala är att du visar dig från din bästa sida genom att visa på en stadig inkomst sedan en längre tid tillbaka och därmed visa att du har goda möjligheter att betala tillbaka pengar i god tid.

 

Det fjärde och sista är ett företagslån med en betalningsanmärkning. Vid ett företagslån beror det på vilken bolagsform du har samt ifall din betalningsanmärkning är registrerad på ditt företag eller på dig som person. Flertalet företagslån idag godkänner till och med betalningsanmärkningar, men vill att du som företagare erbjuder någon form av säkerhet samt visar på god återbetalningsförmåga i form av tillräckligt hög omsättning/vinst samt affärsmässig seriositet.

 

Det kanske vanligaste sättet dock att få ett lån med betalningsanmärkning är ett smslån med betalningsanmärkning som ger pengar direkt till ditt konto. Föreställningen att ett smslån kräver en inkomst för att de ska beviljas är definitivt inte alltid sant. Det beror i mångt och mycket på långivaren och deras regler. Det är ett utmärkt sätt att få pengar utbetalda direkt till ditt konto som du kan använda för att lösa andra lån eller betala tillbaka akuta skulder. Det finns till och med vissa kreditgivare som i princip har som enda krav att man är 18 år gammal samt inte har några aktiva skulder hos Kronofogden. Hos dessa finns goda möjligheter att få igenom ett sms lån med pengar direkt på ditt konto