Hem Allmänhet Precision och lyx med en våg för alla tillfällen

Precision och lyx med en våg för alla tillfällen

219
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

De finns i flera varianter och modeller, för olika ändamål. Alltifrån industrivågar till hushållsvågar.

Många industrier använder dem för maximal precision. Tänk så även i hemmet. Vi reder ut några olika varianter.

Personvåg – Finns med olika funktioner för olika ändamål. Med en babyvåg kan du hålla koll på ditt barns viktutveckling vecka efter vecka. Det finns också personvågar med diverse funktioner såsom att förutom att visa vikt så visas också mängden kroppsfett, muskler och annan kroppsanalytisk information. Perfekt då det ska satsas på träning och hälsa.

Bordsvåg – Stora och små. En våg att väga maten i ett restaurangkök eller mindre varianter som väger livsmedel i ditt hemmakök med precision. Det finns digitala och analoga. Analoga för de större industrierna och de digitala för noggrannhet hemma i köket. Sedan finns butiksvågar och paketvågar för företaget. En bordsvåg finns även i varianten räknevåg, som exempelvis mäter antalet skruvar, muttrar och småsaker.

Krokvåg och hängvåg – Praktiska vågar för industrier och företag. Här hänger man det som ska vägas i den stora kroken som sitter fast på en fjäder. Från köttet på slakteriet till paket och gods i lagerlokalen. De finns i olika kapacitet beroende av hur stora objekt som ska vägas. Den hängande lasten kan väga från några kilo till fler ton.

Många fler varianter finns så hitta just den våg som passar ditt behov. Även ifall barnavårdscentralen använder sig av en babyvåg för att följa viktkurvan med precision kan det vara spännande att hänga med i utvecklingen även hemma mellan besöken. Och visst är det praktiskt att väga köttet som ska paketeras för att få till lagom mängd i varje påse som ska frysas till månadens middagar. Och så kan det vara smart att väga din resväska innan du beger dig iväg för att undvika onödiga kostnader för övervikt. En våg är bra att ha helt enkelt.