Hem Allmänhet Fåtöljen – en skön sittplats

Fåtöljen – en skön sittplats

662
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vardagsrummet tar en central plats i våra hem. Där samlas familj och vänner för att spendera sköna stunder ihop. Där sitter man själv i lugn och ro och tittar på favoritfilmen eller TV -serien. Vad hittar vi i vardagsrummet? Soffan, så klart. Den anses vara vardagsrummets kung men vilken annan möbel bör vi inte glömma? Fåtöljen! Den är fantastisk skön, ger extra sittplats och är utan tvekan en utmärkt detalj till inredningen.

Hur väljer du en fåtölj? Bästa möjliga rådet i det här sammanhanget är att provsitta den. Känns den skön? Ja, då är det kanske det rätta valet.

Fåtöljen och resten av inredningen

Vilket är nästa steg när du väljer din fåtölj? Vi sade att sittkomforten ligger på första plats och det är alldeles rätt men det finns ytterligare några tumregler som du bör ta hänsyn till.

Ifall ditt vardagsrum är avsett med en större soffa, kan du komplettera den med två fåtöljer för att skapa en helhetlig bild.

Har du bestämt dig för att endast ha en fåtölj som får en central plats, får du gärna köpa en med lite coolare design. Vad är tanken? Jo, att den ska sticka ut.

Stora vardagsrum rymmer större soffgrupper där både soffa och ett par fåtöljer får plats. Det finns en del människor som helst har fåtöljer istället för en soffa och det är ett bra alternativ om man vill vara lite annorlunda i sin inredning. Det finns egentligen inget rätt och fel här, allt beror på vad du tycker om och vad du trivs med i ditt hem.

Fåtöljens bästa vänner

Vilka är fåtöljens allra bästa vänner? Låt oss se. Först och främst har vi fotpallen som höjer komforten ett par nivåer. Ett fint och passande sidobord där du kan lägga din bok eller kaffekoppen med rykande kaffe. Vi ska inte glömma de sköna, mjuka kuddarna som kombineras väl med en rutig pläd.