Hem Allmänhet FÅ KILONA ATT RASA MED 3 SUPERSMARTA KNEP!

FÅ KILONA ATT RASA MED 3 SUPERSMARTA KNEP!

1396
0
DELA
FÅ KILONA ATT RASA MED 3

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Många har svårt att gå ned i vikt men, till skillnad från vad många tror, behöver det inte alls bero på dåliga träningsrutiner eller kass ämnesomsättning. Ibland kan en liten förändring i kostvanorna vara svaret på viktproblemet. Läs vidare för att få reda på hur du snabbt och säkert kan få kilona att rasa på rekordkort tid!

Frossa i frukt

Forskning visar att frukt har en viktminskande effekt och är fetmaförebyggande. Så frossa i frukt så mycket du bara kan, men se till så att du frossar i rätt frukt. Vattenrik frukt rekommenderas mest, som till exempel melon, apelsin, aprikoser, äpplen, päron och jordgubbar. Vilken frukt gör du då bäst i att undvika? Fruktsorter med hög sockerhalt ska man helst äta mindre av. Till den här gruppen kan man bland annat räkna klementiner, ananas, alla sorters torkad frukt (russin, katrinplommon, torkad papaya och mango, fikon och dadlar), körsbär och vindruvor.

Ät fett!

Visst låter det konstigt? Faktum är att det är minst lika viktigt att du får i dig hälsosamma fetter som det är att du äter en hälsosam kost. Hälsosamma fetter stabiliserar ditt blodsocker och hjälper dig att stå emot skräpmat som innehåller snabba kolhydrater. Ät därför rikligt med fet fisk (t.ex. lax), olivolja och nötter. Stek laxen i olivolja istället för smör! Olivolja är som ett wundermedel för hälsan på grund av alla dess välgörande fetter och syror. En matsked olivolja om dagen kan dessutom hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare! Detta har att göra med att oljan ger en större känsla av mättnad och innehåller stora mängder hälsosamma fetter som stimulerar viktminskningen. Som om detta inte vore nog, innehåller olivolja också antioxidanter som förebygger för tidigt åldrande. Håll dig ung medan du bantar!

Skär ner på kolhydraterna

Inte alla kolhydrater är dåliga men de snabba rackarna, dom ska man undvika som pesten! I alla fall under vardagen ska du helst välja bort saker som hamburgare, läsk, godis, pommes frites och snabbpasta. Ät gärna dina goda kolhydrater till frukost. Det är nämligen då du behöver som mest energi. Till lunch måste du inte helt utesluta favoritwrappen, men byt gärna ut krutongerna mot en större dos grönsaker och proteinrikt kött. Fiberrika kolhydrater med fullkorn är ett utmärkt alternativ som gör att du känner dig mätt längre och håller blodsockret i schack. Viktigt om man ska hålla sig pigg hela dagen!