Hem Allmänhet Bra tips när du ska köpa paketvåg

Bra tips när du ska köpa paketvåg

440
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Något som kan vara riktigt bra att ha, om du ofta skickar paket av olika slag, det är en paketvåg. Det spelar ingen roll om du har ett företag, eller om det är så att du är en privatperson som säljer mycket på nätet och ska skicka iväg det. Med en paketvåg har du alltid bra koll på vad paketet väger och kan därefter sätta på rätt porto. För det är ju så, att portot kostar olika mycket beroende på vad paketet väger. När du ska köpa PAKETVÅG, så är ett av våra tips att kolla gärna in Vågexperten. De är Skandinaviens största online-leverantör av vågar och mätutrustning.

Välja rätt sorts paketvåg

För att det ska vara lite lättare för dig att välja en bra paketvåg, så kan du läsa våra tips vi delar med oss av här. Ett tips är att du noga kollar av hur mycket vågen klarar av att väga. Det är ju dumt att köpa en våg som inte klarar av mer än 1-2 kilo, om du ofta har paket som väger mer än så!

Fundera på hur stor vågen ska vara och om det ska finnas en extra display. Just att ha en extra display kan nämligen underlätta att läsa av vågen vad den har för vikt, det även om du har ett stort paket på den.

Fundera även på om det är så att vågen i sig ska ha några särskilda funktioner. Det finns de som kan väga i kilo men även ändras till att visa pound. Sedan finns det idag vågar som går att nollställa efter varje sak du lagt på vågen.

En paketvåg kan idag vara en bordsvåg, som passar bra för mindre paket och brev. Sedan finns det även riktigt stora modeller, som är mer av industrivågar som kan väga så mycket som upp till 200 kilo.