Hem Allmänhet Bra tips för att välja sportbehå

Bra tips för att välja sportbehå

436
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Kvinnor som idrottar, sportar eller tränar, de bör se till att ge bysten det bästa stödet. Det genom att satsa på en bra sport-bh. Du bör aldrig träna i den bh du har till vardags. Det eftersom den inte är anpassad för det. Den kan slita på din kropp samt faktiskt skada dina bröst. Du kan även få ont i nacke och axlar med fel bh på dig. Du bör istället satsa på en sport bh hög support. Det eftersom att den är framtagen för att kunna ge bra support och stöd till bysten under träning och andra fartfyllda aktiviteter av olika slag.

Varför använda sport-bh?

Om du tränar eller springer utan att ha en bra sportbehå så kan det påverka flera delar av kroppen. Löpträning i vanlig bh kan ge dig problem med ryggen. För har inte brösten det stöd de får av en sportbh, så skumpar de runt och påverkar rygg. Det kan även ge dig hudbristningar samt det kan bli bristningar i bindväven inuti dina bröst.

Träning i sig gör att kroppen utsätts för yttre påfrestningar. Dina bröst så att säga dras neråt, om de inte hålls på plats på ett bra sätt med till exempel en sport bh hög support. En bra bh att sporta i är en bh som håller brösten på plats, samt saknar hårda byglar och obekväma sömmar.

Köp en bra sport-bh

Om du tränar mycket så är det bra att hitta rätt sorts bh för dig. Tre tips när du väljer sport-bh:

  • Måste ge brösten rätt support

  • Välj en bh i funktionsmaterial

  • Välj rätt storlek

Du bör se till att din bh passar bra och är i rätt storlek samt även att den ger dina bröst rätt support och stöd. Materialet i den bör vara i funktionsmaterial, som andas, samt att tyget inte bör vara för stretchigt heller.