Hem Allmänhet 3 tips till konsumentguider på nätet

3 tips till konsumentguider på nätet

1098
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Allt mera av dagens handel föregår via internet och olika webbutiker. Det finns många uppenbara fördelar, men ibland även nackdelar. Nackdelarna kan vara, att man inte har en personlig kontakt som man kan fråga om tips och råd, samt att man inte kan ”ta och känna” varorna rent fysiskt. Därför kan bra digitala konsumentguider som erbjuder tips& råd inför köp vara väldigt användbara för konsumenter. Här följer därför 3 tips på internetsidor som samlar konsumentguider. Det finns såklart flera därute, men dessa är bland dem som vi på 3 tips har funnit väldigt användbara för konsumenter.

1# – aktavara.org

Äktavara är ideell konsumentförening som intresserar sig för bra matkvalitet. Man driver bland annat frågor som handlar om mera råvaror, kontra tillsättningsmedel, i matvaror. På aktavara.org har man samlat en stor mängd konsumentguider som handlar om mat, och framförallt om innehållet i mat. Sidan är väldigt användbar för alla som önskar att konsumera mat på upplyst grundlag.

2# – vitvaror.se

Vitvaror.se är en site som drivs i gemenskap av några företag som tillhör WhiteAway Group. På sidan finner du en stor mängd konsumentguider, köpguider, tips & råd med mera – detta inom området vitvaror. Det är smidigt och enkelt att finna guides om just de vitvaror man har behov av på sidan. Just vitvaror är ett produktområde där man som konsument ofta upplever det som att det är en djungel av olika produkter, modeller och märken.

3# – Konsumentguiden.se

Konsumentguiden är en sida som samlar en stor mängd olika experttester från internet. De samlar expertrecensioner och testresultat från tusentals websidor. Dessutom lista man tester från tidningar och fackpress. Målet är att lista oberoende tester, och inom nästan alla produktområden kan man via konsumentgudien.se finna recensioner och tester som kan hjälpa konsumenter att göra det rätta köpet utifrån behov. Sidan levererar även prisinformationer, i samarbete med deras partners Prisjakt.se och Pricerunner.se