Hem Allmänhet 3 tips när du skall jämföra priser

3 tips när du skall jämföra priser

2968
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Internet-handelns uppblomstring har gjort det möjligt att på ett enkelt sätt köpa varor från butiker i hela världen. Därför har man idag tillgång till många olika återförsäljare av de flesta produkter man kan tänkas köpa. Detta innebär i sin tur, att man kan få en mängd olika bud på priser, när man letar efter en bestämd vara eller tjänst. Denna utveckling har fört med sig, att det finns en massa tjänster på nätet, som samlar och jämför olika priser inom en lång rad olika branscher. Det är oftast en stor hjälp till oss konsumenter, men man skall dock vara uppmärksam på att vissa tjänster därute lägger till en slags kommission på priserna. Med andra ord kan det, trots vissa jämförelsestjänster, ibland löna sig att fråga om priset direkt hos leverantören. Här tipsar vi om 3 av de väletablerade tjänsterna:

1# – Pricerunner.se

Pricerunner är en av de tjänster som har funnits med länge, faktisk helt från 1999. Den fungerar fortfarande fint, inte minst när man skall jämföra priser på populära produkter inom elektronik. IDG utsåg Pricerunner till Sveriges bästa sök – och- jämförelsestjänst på nätet, för året 2018.

2# – Billigtpaket.se

Om du skall skicka paket, så finns det numera väldigt många olika aktörer på marknaden som erbjuder detta. Med billigtpaket.se kan du enkelt finna den billigaste och mest lämpliga lösningen för just ditt fraktbehov. Tjänsten är väldigt användarvänlig, och man kan boka frakten direkt från sidan.

3# – Hotels.com

Hotels.com är en av flera stora hotellbokningssidor, som jämför olika priser och samtidig erbjuder direktbokning och kundrecensioner från olika hotell. Tjänsten är lätt att använda, och man kan med få klick finna lämpliga hotell. Det skall nämnas, att det området som Hotels.com här representerar, har ett rykte om att ibland smyghöja priser. Därför kan man alltid ringa och höra med hotellet direkt, om det lönar sig att boka via dem, när man funnit fram till ett lämpligt hotell.