Hem Allmänhet 3 tips för rätt bh

3 tips för rätt bh

951
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

8 av 10 kvinnor har en bh med fel storlek. Hur vet du om du bär rätt bh? Att hitta en bra passform är inte alltid det lättaste. Här kommer tre viktiga tips som du kan följa när du väljer din bh:

  • Behå utan bygel passar dig som har lite mindre byst. Damer med större bröst passar bättre i en bh med bygel då det ger bättre stöd.

  • Kupan ska varken sitta för löst eller hårt. Den ska omfamna hela bröstet utan att skava eller sitta för tight

  • Bh-bandet ska sitta i en rak linje runt kroppen. Den ska med andra ord inte dras uppåt i ryggen.

Färgen spelar också roll

Färgen spelar stor roll vid val av underkläder. Många föredrar svart då den ger kroppen en behaglig och möjligtvis smalare form. Rosa passar dig som vill vara mer tjejig. Romantikens färg den röda väljs ofta i samband med speciella tillfällen.

Vill du vara mer kreativ och lekfull kan blåa eller gröna underkläder inklusive bh passa väldigt bra. Idag finns det ett stort sortiment som tillåter alla kvinnor att välja rätt storlek, modell, färg och material. Njut av din bh och kvinnliga former med hjälp av rätt valda plagg.

Vilket material passar dig?

Bomull eller silke? Vad passar dig bäst? Tillverkningsmaterialet är en smaksak. Det är alltså upp till dig att välja en Bh som känns skön mot din egen kropp.

Bomull föredras av många. Dess mjukhet, långa hållbarhet och stora utbud gör att bomull är det absolut populäraste tillverkningsmaterialet inte bara när det kommer till Bh utan även till underkläder.

Silket åt andra sidan står för lyx. Du känner dig vacker med en Bh vars romantiska drag tillför det lilla extra till vardagen. Silket har dock sina nackdelar. I vissa fall känns materialet inte lika bekvämt och huden andas inte på samma sätt som i bomull.