3 tips för en bättre TV – upplevelse

  686
  0
  DELA

  Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

  Att titta på TV är mer eller mindre en vardagssysselsättning, speciellt under vinterhalvåret. Det finns inget mysigare än att sätta sig i soffan men en mjuk filt och glömma bort sig i TV:ns vida värld.

  Vad behöver du egentligen för att få en så bra TV – upplevelse som möjligt? Först och främst gäller det att köpa en bra TV med riktigt nice ljudanläggning så att du får en fin bild-, och ljudkvalité.

  Soffan ska vara stor, rymlig och mjuk. En passande tv bänk kan vara användbar ifall du inte vill har anläggningen högre upp på väggen.

  Filmer du måste se

  Andra tipset för en minnesvärd TV- upplevelse är att göra en ”måste se” lista. Ja, en lista över de bästa filmerna, helt enkelt. Den kan ju se ut lite hur som helst beroende på ens egna preferenser. Här kommer några tips som bör passa de flesta tittare:

  • Amelie från Montmartre

  • Casablanca

  • Fight Club

  • Good Will Hunting

  • Gökboet

  • Pulp Fiction

  • Gudfadern

  • Livet är underbart

  Vill du lägga till några svenska klassiker så brukar Fucking Åmål, Fanny och Alexander samt Utvandrarna rekommenderas.

  Gott snacks

  Har du prickat av alla ovanstående punkter och följt våra heta tips så återstår det endast en sak och det är att förbereda smaskiga, oemotståndliga snacks. För vad vore en filmkväll utan dem?

  Popcorn i all ära men visst har du blivit lite trött på det? Så istället för den här gamla klassikern kan du till exempelvis vara extra nyttig och förbereda god dip med grönsaker till. Eller varför inte lyxa till det lite grann och kanske baka små laxtuggar som sköljs ner med lite vitt vin.

  Gillar du det traditionella touchet ska du givetvis köra på en stor skål godis, älskade chips och kanske popcorn.

  När det kommer till snacks och film finns det inget rätt och fel.