Hem Allmänhet 3 tips för dig som vill hitta en perfekt barnvakt & nanny...

3 tips för dig som vill hitta en perfekt barnvakt & nanny för familjen

1303
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Vill man få hjälp av en perfekt barnvakt så är det med fördel att man vänder sig till en barnpassningsorganisation som NannyPoppins. Organisationen ser till att både hitta och välja ut en som passar för just din familjs behov. För att komma igång med barnpassningen så tar man kontakt med företaget direkt. Att ta professionell hjälp innebär att man får en trygg, säker och professionell nanny. Nedan följer fler tips och förklaringar om vad det innebär att ta professionell hjälp. 

Både en utbildad och certifierad nanny

Först och främst så kommer man alltid att få hjälp av en person som är både utbildad och certifierad för att ge barnpassning. Företaget har som krav att varje blivande nanny måste gå utbildningar och ta certifieringar inom HLR (hjärt- och lungräddning) för barn och lära sig om olycksfallshantering samt hur man undviker det.

Det är först när nannyn har fått godkänt för dessa och klarat av många andra steg i rekryteringsprocessen som han eller hon kan börja söka uppdrag som nanny. Oavsett vem det är som matchas ihop med din familj så kan man vara trygg i att han eller hon har det som krävs för att passa just dina barn.

Personlig nanny som möter familjens behov

En annan fördel med att ta hjälp av en professionell nanny är att man får hjälp av en som är noggrant utvald för att möta just familjens behov. Genom att barnpassningsspecialisten via ett första samtal får en bättre förståelse för hur vaddu mer specifikt behöver hjälp med etc så kommer han eller hon kunna välja ut en barnflicka som kan möta detta behov.

Den barnvakt som organisationen väljer ut kommer att bli familjens personliga barnvakt. När organisationen rekryterar fler nannies så frågar man dem om de kan hjälpa till i mer än 6 månader. Detta då det är bäst för barnen om de har samma person under en längre tidsperiod. Då hinner de lära känna varandra väl och bygga en god relation.

En nanny för flexibla tider och upplägg

Att ta professionell hjälp innebär att det finns många valmöjligheter på upplägg och tider. Många gånger så väljer familjer att utgå från ett visst upplägg. Exempelvis så finns det en barnvakt för hämtning och lämning från och till skolan. Skulle man behöva mer hjälp under veckorna kan man alltid fråga om att h en nanny på deltid, eller t.o.m heltid.

En barnflicka finns för både dagtid, kvällstider samt nätter och helger.

Prova-på-möte med sin nanny utan bindning

För att det ska bli en perfekt barnpassning så gäller det att både ni och er nanny tycker det känns bra. Så när en matchning har gjorts så kommer ni att kunna boka in ett prova-på-möte där ni kan träffas för en första gång. Ni får chans att ställa frågor, se hur barnen känner inför sin nya barnflicka mm. Man binder inte upp sig till något genom att göra ett prova-på-möte.