Hem Bostads 3 Tips angående snygga hushållsprodukter

3 Tips angående snygga hushållsprodukter

1278
0
DELA

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Allt fler hushållsapparater och maskiner hjälper oss i vardagen. Framförallt i köken är det många olika apparater som tävlar om uppmärksamheten. Alltifrån stavmixers, vattenkokare, mikrougnar och matberedare hjälper oss ofta dagligen. Eftersom de används på daglig basis, får de ofta lov till att stå framme på köksbänken. Därför ger det allt mera mening att dessa hushålls och köksapparater är estetiskt tilltalande i sin design. Vad som är estetiskt tilltalande är såklart subjektivt. Här kommer därför 3 tips angående hushållsapparater, som förutom att vara användbara, har en snygg design enligt oss på 3 tips.

1 # Enhetligt utseende

Ok, det första tipset är ingen konkret individuell produkt. Men hushållsapparater står framme, gör sig bäst om de passar in i omgivningen så mycket som möjligt. Är kylskåp, diskmaskin och ugnar i rostfritt stål, kan man med fördel även ha exempelvis vattenkokare och sodastream i rostfritt stål. Eller om köksluckor och integrerade lösningar har en viss färg, kan man pröva att hitta apparater i samma färg och stil. Om allt är inbyggt och går i rena vita linjer, då kan man dock få en häftig effekt av att ha färgstarka hushållsapparater. I detta fall är det dock en bra ide om de inbördes matchar varandra.

2 # KitchenAid

Den amerikanska tillverkaren KitchenAid har funnits på marknaden sedan 1919, och är bland annat kända för at ha utvecklat och designat den första stavmixern. Förutom hög kvalitet har KitchenAids produkter fokus på just design. De har idag hela produktserier, som går i samma färg och stil. Designen påminner ofta om 50 tals romantik med klara färger och runda, mjuka linjer. Beroende på hur resten av köket och hemmet ser ut, är det inta alltid de kommer till sin rätt. Men när de gör, bliver det väldigt snyggt och enhetligt, när man har alla köksapparater i samma färg och stil.

3 # Kenwood

En annan tillverkare med produkter i ikonisk design är brittiska Kenwood. Matberedare är tillverkarens huvudprodukt och innovation – där är man expert och har flera modeller i snygg design. Numera har man även vattenkokare, elvispar mm i liknande snygg design. Kenwood har sedan efterkrigstiden varit synonymt med modernitet och automatisering i köket.